Reklamni studio ROBI

Mlada smo i dinamična ekipa, spremna brzo i kvalitetno riješiti i najkompleksnije zadatke! Nudimo usluge tiska široke primjene, a sve u želji da pružimo rješenje za svaku Vašu zamisao ili ideju. Zadacima pristupamo profesionalno i nastojimo ih  realizirati na Vaše potpuno zadovoljstvo jer je to zalog i za našu bolju budućnost i to nas motivira da svakoga dana dajemo samo najbolje od nas. U svakom trenutku nastojimo biti komunikativni i susretljivi te Vam pružiti vrhunsku uslugu kako biste uvijek rado navraćali u naš reklamni studio!

ROBI U BROJKAMA

6 TIM
20 GODINA RADA
727 KLIJENATA
8512 OSLIKANIH VOZILA

Pratimo nove tehnologije i trendove u području tiska te idemo u korak s njima kako bismo bili spremni na sve izazove koji su pred nama. Nudimo kvalitetna rješenja te brz proces isporuke. S Vama smo od razvoja početne ideje i Vaše želje za tiskom pojedinog materijala te rado izlazimo na teren na izmjeru površina koje je potrebno oslikati, zatim radimo dizajn, vizualizacije i grafičke pripreme, a naposljetku i montažu svih promotivnih materijala na sve površine!

Volimo ono što radimo i nastojimo svakog dana biti barem malo bolji u tome! 20 godina marljivog i predanog rada te mnogi zadovoljni klijenti dokaz su da smo na pravom putu!

ROBI TIM

Stojimo Vam na usluzi!