Tisak reklamnih materijala

Ukoliko ste okrenuti razvoju i promišljate kako povećati vidljivost svog brenda, a istovremeno pozitivno iznenaditi poslovne partnere
ili pak Vama drage ljude? U našem ćete reklamnom studio dobiti prave ideje i možete očekivati brzu realizaciju reklamnih materijala.

Tisak reklamnih materijala - Robi

Također, za Vas možemo nabaviti i otisnuti željene vizuale ili logotipe na kišobrane, upaljače, rokovnike, kalendare, kemijske olovke, vrećice, šalice, kape, USB stickove i drugo. Ukoliko imate nove ideje za promotivne materijale i niste sigurni mogu li se odraditi i nabaviti u željenim rokovima, napravit ćemo sve kako biste se upravo Vi ili Vaše poduzeće istaknuli bolje od drugih.

Tisak reklamnih materijala

Tisak na majice - Robi

U mogućnosti smo otisnuti majice s Vašim originalnim dizajnom. Dovoljna je samo i okvirna ideja kakvu majicu želite, a naš tim za Vas će osigurati povoljne i kvalitetne majice, a dizajner dati sve od sebe da majice uistinu budu posebne i cool. Majice izrađujemo pomoću termo tiska u boji (print ili cut) i sitotiska, ovisno o potrebnim količinama. Stoga poruka svima kojima trebaju majice za završetak osnovne škole, za djevojačku ili momačku, dresove za sportski klub – Robi reklamni studio prava je adresa za Vas! 😉  Adresa spomenute prave adrese jest: Ulica Antuna Nemčića 8, Koprivnica (ulaz je kroz dvorište).

Tisak na majice

Tisak reklamnih materijala - Robi

Ukoliko trebate službene materijale za obavljanje svoje djelatnosti, s povjerenjem nam se obratite za izradu svih vrsta pečata, vizitki, brošura ili ostalih potrebnih materijala.

Stojimo Vam na usluzi!